Αχαΐα: «Είχα Άγιο που είμαι ζωντανός»-Ο οδηγός του σχολικού μιλά για την τρομακτική εμπειρία του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Είναι ευτύχημα που είμαι ζωντανός. Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ. Ευτυχώς που δεν παραλάβει τους μαθητές και δεν έγινε κανένα κακό… Είχα Άγιο…».

Με αυτά τα λόγια ο ιδιοκτήτης του τουριστικού λεωφορείου, επαγγελματίας οδηγός με πολυετή εμπειρία στο τιμόνι και με μηχανικές γνώσεις, περιγράφει τα όσα βίωσε χθες στις 6:30 το πρωί, στην μέση του δρόμου, τα «111», κατευθυνόμενος σε χωριά του Δήμου Ερυμάνθου για να παραλάβει μαθητές προκειμένου να τους μεταφέρει στην Πάτρα.

«…Ξαφνικά είδα καπνό, ήμουν πάνω στη στροφή και μέχρι να φθάσω λίγα μέτρα πιο κάτω για να ακινητοποιήσω το λεωφορείο μου άκουσα εκρήξεις. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά ξέσπασε η φωτιά. Κράτησα την ψυχραιμία μου, στάθμευσα το όχημα σε ασφαλές σημείο ώστε να μην κινδυνεύσει κάποιος διερχόμενος οδηγός, πήρα τους πυροσβεστήρες και μπήκα στην φωτιά, η οποία όμως εκδηλώθηκε με μεγάλη ταχύτητα. Όλα έγιναν αστραπιαία…», συνεχίζει, περιγράφοντας το σκηνικό τρόμου που έζησε.

Όλα συνέβησαν στις 6:30 το πρωί, όταν ο ιδιοκτήτης και οδηγός του τουριστικού λεωφορείου κατευθυνόταν στην περιοχή της Τριταίας, την ώρα που διέσχιζε την Ε.Ο. «111» και συγκεκριμένα το δρόμο πάνω από το φράγμα Πείρου – Παράπειρου.

Το γεγονός, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής και ιδίως στους γονείς, οι οποίοι δεν μπορούσαν να φανταστούν τι θα μπορούσε να είχε συμβεί εάν η φωτιά ξεσπούσε έχοντας παραλάβει τα παιδιά…

Εφημερίδα Γνώμη

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.