6η ΥΠΕ – Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα: Μέσα σε τρεις μήνες 1300 εμβολιασμοί στην επαρχία!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ιδιαίτερα αυξητικούς ρυθμούς προχωράει η καταδρομική εμβολιαστική διαδικασία στην ύπαιθρο, με τη συνδρομή της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας.

Πρόκειται για την επιτόπια εμβολιαστική παρέμβαση που εφαρμόζεται κατόπιν πρωτοβουλίας της 6ης ΥΠΕ. Η πρωτοβουλία αυτή ανελήφθη με στόχο τη θωράκιση της υγείας των κατοίκων των χωριών και διαπιστώνεται ότι πορεύεται με ενθαρρυντικά βήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον μήνα Δεκέμβριο διενεργήθηκαν περίπου 800 εμβολιασμοί, ενώ από τα τέλη του Οκτωβρίου μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου 2021 διενεργήθηκαν 1300, περίπου, εμβολιασμοί στους κατοίκους των χωριών της Ηλείας και της Αχαΐας.

Σημαντικοί αρωγοί σε αυτή την εμβολιαστική παρέμβαση είναι τα Κέντρα Υγείας που καλύπτουν τη δράση τόσο με την συμμετοχή του ιατρικού προσωπικού, όσο και με τη διάθεση των εμβολίων.

Κύριο μέλημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η υγειονομική ασφάλεια των κατοίκων των αγροτικών περιοχών, η αποφυγή της μετάδοσης της νόσου, η αποφυγή των θανάτων και, πάνω από όλα, η διατήρηση της Δημόσιας Υγείας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.