Υπόθεση 24χρονης: Βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα DNA – Τι έδειξε η ανάλυση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέες καταθέσεις από καλεσμένους στο πάρτι που παρουσιάζουν μία διαφορετική εκδοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ολοκληρώθηκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έγιναν στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της 24χρονης Γεωργίας που έχει καταγγείλει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναμένονται ενδεχομένως και αύριο, τα αποτελέσματα από το εργαστήριο στη Βέρνη, όπου εστάλησαν δείγματα των ούρων της 24χρονης. Όταν ολοκληρωθεί η εξέταση από το εργαστήριο στην Ελβετία, αναμένεται να παραδοθεί στην Εισαγγελία κοινό πόρισμα.

Τι έδειξαν τα πρώτα αποτελέσματα DNA

Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ,  βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA. Σε ό,τι αφορά τα ευρήματα, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματός της το οποίο ανήκει σε έναν άνδρα και συγκεκριμένα στον 27χρονο, κάτι που βάσει της κατάθεσής του είχε παραδεχτεί και ο ίδιος.

Νέες καταθέσεις παρουσιάζουν μια άλλη εκδοχή 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το makthes.gr, συνεχίζονται οι καταθέσεις για την υπόθεση της 24χρονης και όσα συνέβησαν τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς στη σουίτα 401. Σήμερα το πρωί, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο πάρτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» δήλωσε στο makthes.gr ο κ. Καρατσιώλης.

Επίσης, ο μάρτυρας που κατέθεσε σήμερα έδωσε στοιχεία και για το πάρτι και την ατμόσφαιρα που υπήρχε. «Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

Τουλάχιστον ακόμα δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης. Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Αύριο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών

Για ακόμα μια φορά βρέθηκε σήμερα στο γραφείο της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, αλλά βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Σύμφωνα και με τις πληροφορίες του makthes.gr, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να παραδοθεί αύριο το πρωί.

 

 

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.