Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγελου Λαμπίδη στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Η 24χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει δύο από τους τρεις άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίησή της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο εργοδότης της.

Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο. Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Από τη στιγμή που θα βγουν επίσημα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο και πλέον η κατηγορία να αφορά ομαδικό βιασμό. Παράλληλα, ο 27χρονος θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.