Βίασε την ανήλικη αδελφή της συντρόφου του – Τον έπιασαν μετά από έξι μήνες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση βιασμού μιας 14χρονης από τον σύντροφο της αδελφής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η καταγγελία για τον βιασμό της ανήλικης έγινε τον Ιούνιο του 2021, αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ρούχα και τα σεντόνια του κρεβατιού της 14χρονης. Χρειάστηκαν 6 μήνες για να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Η ανήλικη, με σύμφωνη γνώμη της μητέρας της, πήγε στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της για λίγες ημέρες το καλοκαίρι που μας πέρασε. Η 27χρονη είχε δεσμό με έναν 32χρονο, ο οποίος εργαζόταν σε γνωστή αλλαντοβιομηχανία.

Ο 32χρονος εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συντρόφου του και πραγματοποίησε τις άρρωστες ορέξεις του πάνω στην ανήλικη αδελφή της.

Στη συνέχεια, η 14χρονη τα είπε όλα στη μητέρα της, η οποία έκανε την καταγγελία στις Αρχές τον Ιούνιο. Ο δράστης αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας ότι η 14χρονη τα βγάζει όλα από το μυαλό της.

Τελικά όμως, εντοπίστηκαν DNA και σωματικά υγρά στα σεντόνια και τα ρούχα της, και έτσι ο 32χρονος συνελήφθη την Πέμπτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.