Νέα καταγγελία για τον 37χρονο ιερέα: Της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία – «Μιλούσε τόσο χυδαία»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέες αποκαλύψεις για τον 37χρονο ιερέα είδαν το φως της δημοσιότητας, ενώ ο ίδιος έχει προφυλακιστεί μετά την καταγγελία ανήλικης μαθήτριας για βιασμό.

Μία 40χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχτηκε ανήθικες προτάσεις από τον ιερέα, σε περίοδο μάλιστα που είχε καταφύγει σε αυτόν για να του εξομολογηθεί τα προβλήματά της.

Ενώ αρχικά μιλούσαν για τον Θεό και της έλεγε ότι θα πρέπει να τον εμπιστεύεται απόλυτα και να κάνει ό,τι της λέει, η γυναίκα παρατήρησε ότι ο ιερέας την κοιτούσε «πονηρά», όπως είπε η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Άρχισε να μου λέει πώς τα πάω με τον άντρα μου ερωτικά, αν συνευρισκόμαστε, αν υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Του λέω έχει καμία σχέση με την εξομολόγηση αυτό πάτερ και μου είπε φυσικά πρέπει να τα λέμε όλα μην αισθάνεσαι ντροπή και άσχημα, πρέπει να με εμπιστεύεσαι».

«Ντρέπομαι να τα πω κιόλας. Δηλαδή μιλούσε τόσο χυδαία που δεν μπορώ να εκφραστώ… Ερωτικά αν ήθελα να παραβρεθώ και με άλλα άτομα εκτός από τον άντρα μου, ή εάν ήθελα και με άλλα άτομα παράλληλα με τον άνδρα μου… είχα πάθει σοκ. Ντράπηκα», ανέφερε η 40χρονη.

«Πρέπει να απελευθερωθείς μαζί μου, είσαι στον Οίκο του Θεού», φέρεται να της είπε ο ιερέας. «Θα κάνεις υπακοή σε όσα σου λέω αν θές να συνεχίσουμε».

Η 40χρονη μετά τα γεγονότα αποφάσισε να αλλάξει πνευματικό. «Κάποια στιγμή με βρήκε εκείνος και με ρώτησε γιατί άλλαξα ιερέα» είπε η ίδια, τονίζοντας ότι ο ιερέας της ζήτησε να βρεθούν βράδυ στην εκκλησία, κάτι που η ίδια δεν αποδέχτηκε.

 

 

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.