Εξαφανίστηκε 41χρονη στη Λάρισα – Κινδυνεύει η ζωή της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συναγερμός στη Λάρισα για την εξαφάνιση μίας γυναίκας 41 ετών. Missingh Alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα, στις 3 Ιανουαρίου 2022, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Χάλκης στη Λάρισα, η Μπλάνα Αντωνία, 41 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μπλάνα Αντωνίας, τη Δευτέρα (17.01.2022) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Μπλάνα Αντωνία έχει ύψος 1,74 μ., είναι εύσωμη, έχει μακριά ξανθά ίσια μαλλιά και καστανά μάτια. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Φοράει γυαλιά μυωπίας. Έχει τατουάζ ένα μικρό σκορπιό στον αριστερό ώμο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.