Ανοίγει η πρώτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου: «Έχω ενοχές»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο φως της δημοσιότητας ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο πολιτικός, λίγο μετά την αποφυλάκισή του, αναφέρεται στις ενοχές που αισθανόταν για τις επιθέσεις που δεχόταν η σύζυγός του.

Ανοίγει αύριο Τετάρτη 19 Ιανουαρίου η πρώτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου, πέντε μήνες μετά τον θάνατό του, ενώ μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα δημοσιευτούν κι άλλες, σύμφωνα με το «Πρωινό».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, εκεί αναμένεται να γίνει το ξεκαθάρισμα, με τον πρώην υπουργό να στρέφεται, μέσω των επιθυμιών του, εναντίον όσων έβλαψαν τον ίδιο και τη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη.

«Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι μέσα στις διαθήκες του ξεκαθαρίζει απολύτως το ποιες είναι οι σχέσεις του με την υπόλοιπη οικογένεια και την σύζυγό του» τονίζει από την πλευρά του ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, Νίκος Αλεξανδρής. «Θα δείτε και εκπλήξεις όταν θα δημοσιευτούν οι διαθήκες σε πολλαπλά επίπεδα, όχι μόνο σε ηθικό» πρόσθεσε.

Τι αναφέρει το ηχητικό ντοκουμέντο

«Η γυναίκα μου επιμένω ότι είναι αθώα κι έζησε τέσσερα τραγικά χρόνια. Στο νοσοκομείο και στο ψυχιατρείο οι συνθήκες ήταν δραματικές και επιπλέον είχε δυσμενή μεταχείριση. Βεβαίως έχω ενοχές και αυτό δεν μπορώ, ούτε μπορούσα να το επηρεάσω. Εξαιτίας μου και φυλακίστηκε, και βασανίστηκε και πέρασε 4 χρόνια στη φυλακή. Αυτή είναι μία πραγματικότητα αλλά η γυναίκα μου μου στάθηκε όλο αυτό το διάστημα. Και αυτό το εκτιμώ και είμαι όπως καταλαβαίνετε δεσμευμένος με τη γυναίκα μου, ψυχικά. Όλο αυτό το βασανιστήριο το περάσαμε παράλληλα μαζί και της το χρωστώ» λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.