Σπύρος Μπιμπίλας: Άστοχη και άκρως προσβλητική η δήλωση του Λούλη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την δική του απάντηση δίνει ο Σπύρος Μπιμπίλας σε όσα είπε ο συνάδελφος του, Χρήστος Λούλης.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα επέλεξε ο Σπύρος Μπιμπίλας, την Δευτέρα, να απαντήσει στην πρόσφατη δήλωση που έκανε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Στεναχωρήθηκα πολύ με αυτή τη δήλωση, η οποία είναι αρκετά προσβλητική, δεν είναι καλαμπούρι.

Όταν ένα σωματείο κάνει τόσο καλή δουλειά και ασχολείται με τους ηθοποιούς που είναι εκμεταλλεύσιμο προϊόν, να τρέχουμε να μαζεύουμε τρόφιμα και να τα μοιράζουμε…

Είπε ο Χρήστος ότι βαριέται να γραφτεί. Εμείς δεν βαριόμαστε να είμαστε έξω από τα υπουργεία, να παρακαλάμε για επιδόματα.

Δεν βαριόμαστε να κουβαλάμε κούτες με γάλατα και λάδια. Δεν βαριόμαστε να κάνουμε συνεδριάσεις πολύωρες για να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις, βάσει των οποίων πληρώνεται και ο Χρήστος Λούλης», είπε αρχικά ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν επιτρέπεται να κάνει συνεχώς άστοχες δηλώσεις. Άστοχη δήλωση για τη Μακρυπούλια, για τον Σεφερλή, τώρα για το ΣΕΗ.

Η δήλωσή του είναι άστοχη και άκρως προσβλητική. Θα τον παρακαλούσα και να έρθει να γραφτεί και όταν κουβαλάμε τις κούτες με τα γάλατα και τα λάδια να έρθει να βοηθήσει. Εμείς δεν βαριόμαστε»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.