Νίκος Κουρής: «Bίωσα την απόλυτη απαξίωση, όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημά του στον χώρο της υποκριτικής μίλησε ο Νίκος Κουρής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ2, ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του, όσο και στην σχέση που έχει χτίσει με τον γιο του.

«Δεν μπορούμε εμείς οι γονείς να έχουμε το παράλογο θράσος να θέλουμε να σταματήσουμε την έκφραση των γενεών. Εγώ βίωσα μέχρι και την απόλυτη απαξίωση όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Μέχρι να γίνεις κάποιος, είσαι τίποτα», δήλωσε για την καριέρα του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο του, ο οποίος όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός έχει ταλέντο στη μουσική. «Το να είσαι μπαμπάς είναι μια ιστορία από μόνη της συγκλονιστική. Το παιδί μου είναι χρυσό, δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω. Δεν μου αρέσει αλλά κάνω στο παιδί μου τις ίδιες τετριμμένες ερωτήσεις που έκαναν και οι γονείς μας. Έχει πολύ φυσική κλίση στη μουσική. Έχει ένα ταλέντο, δεν ξέρω αν θα το ακολουθήσει πιο σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως δεν πρόκειται ποτέ να παρέμβει στις αποφάσεις του γιου του σχετικά με τη μουσική και θα τον αφήσει να χαράξει τον δικό του δρόμο. «Δεν θα πω ποτέ στο παιδί μου τι να κάνει και τι μουσική να ακούσει. Θα του πω τη γνώμη μου, θα φροντίσω να ακούσει και άλλα πράγματα για να έχει μια πλήρη ακουστική εικόνα», είπε.

https://www.protothema.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.