Μαριάννα Κιμούλη – H κόρη του Γιώργου Κιμούλη σπάει τη σιωπή της – Τι λέει για τις καταγγελίες εις βάρος του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο κίνημα #metoo και στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του πατέρα της, Γιώργου Κιμούλη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Μαριάννα Κιμούλη.

Παράλληλα, η ηθοποιός του θεάτρου μίλησε και για την επιθυμία της να εργαστεί και στην τηλεόραση.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Θεωρώ ότι είναι κάτι απαραίτητο για τη δουλειά μας. Εννοείται πως θα το τολμούσα και όλο και κάποιες συζητήσεις γίνονται. Ο πατέρας μου όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε, “καλή τύχη” και να έχω αντοχή», είπε αρχικά στην κάμερα του Happy Day.

Και πρόσθεσε: «Έχω δεχτεί έντονη κριτική και σύγκριση με τον πατέρα μου. Θεωρώ ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά το γεγονός ότι είμαι γυναίκα και εκείνος άντρας βοηθάει».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου, αλλά και τα όσα ακούστηκαν για τον πατέρα της, απάντησε: «Ο μόνος δρόμος είναι να αρχίσουμε να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή θα το αντιληφθούμε αυτό. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά δε πρέπει να μείνει μόνο εκεί, αφορά όλους τους εργασιακούς χώρους. Δε θα ήθελα να επεκταθώ για την εμπλοκή του πατέρα μου. Είναι μια υπόθεση που αφορά τον ίδιο και τους δικηγόρους του».

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα οι καταγγελίες για τη συμπεριφορά του Κιμούλη σε ηθοποιούς, έπεσαν βροχή.

Ζέτα Δούκα, Κατερίνα Γερονικολού, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Κατερίνα Παπουτσάκη και Φαίη Ξυλά μίλησαν για την ψυχολογική βία και τις ύβρεις που υπέστησαν.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.