Μαρία Κορινθίου: «Ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και έπαθα τα εγκεφαλικά μου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στο Τι λες τώρα στο Mega. Η γνωστή ηθοποιός φανερά ανανεωμένη, μίλησε για την απώλεια κιλών μετά το πρόγραμμα διατροφής που ξεκίνησε και εξακολουθεί να διατηρεί.

«Μπήκα σε μια διαδικασία να κάνω σωστή διατροφή γιατί ανέβηκα στην ζυγαριά μετά από 14 χρόνια και είδα τι είχα πάρει. Είχα να ανέβω από τότε που ήμουν έγκυος. Αισθανόμουν ότι είχε ξεφύγει λίγο η κατάσταση και ανέβηκα, έπαθα τα εγκεφαλικά μου» σημείωσε, ενώ τόνισε πως αμέσως μετά ξεκίνησε να ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής.

Όταν ρωτήθηκε για τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, δεν απάντησε. «Του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω σήμερα γι’ αυτόν» σημείωσε και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε ένα καβγαδάκι το πρωί.

«Σήμερα δεν τον έχω όρεξη, δεν τον συμπαθώ σήμερα» συμπλήρωσε η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε για την απόφαση που πήρε το ζευγάρι για την παρουσία της κόρης τους, Ισμήνης στο «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσπάθειά τους να μην εκτεθεί στα φώτα της δημοσιότητας.

«Η Ισμήνη είναι και αυτή πολύ πειθαρχημένο παιδί» πρόσθεσε.

«Είναι ακόμα μικρή και δεν θέλω να την πονηρεύω πολύ για το τι γίνεται έξω» σημείωσε η Μαρία Κορινθίου για το αν έχει μιλήσει στην κόρη της για το τι συμβαίνει πίσω από τις διάφορες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου και όχι μόνο.

«Εγώ είχα πάρει την απόφαση, μέχρι να πάει έξι χρονών να αφήσω κάποια πράγματα πίσω και έκανα μόνο θέατρο» τόνισε η Μαρία Κορινθίου για τις αποφάσεις που πήρε το ζευγάρι για την ανατροφή της κόρης τους.

«Προσπαθούσα να τις δώσω κάποιες βάσεις για εμάς, για την έκθεση που μπορεί να έχουν οι γονείς της» συμπλήρωσε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.