Μαίρη Μηλιαρέση: «Έχασα τον ύπνο μου μετά την Φάρμα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Μαίρη Μηλιαρέση υποδέχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς την Τετάρτη στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στο ΣΚΑΪ. Η γνωστό παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στη Φάρμα από την οποία και αποχώρησε πριν από λίγες μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Μηλιαρέση σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να πάω σε ριάλιτι γιατί δεν θα έβγαζα ποτέ τα εσώψυχά μου. Στη Φάρμα πήγα και έκανα πολλές δουλειές και το χάρηκα. Φιλίες δεν αναπτύσσονται σε 2 εβδομάδες. Κλαίνε όσοι φεύγουν γιατί ο εγκλεισμός δημιουργεί μια περίεργη ψυχολογία».

«Εγώ πήγα χαλαρή γιατί ήξερα ότι το παιδί μου ήταν καλά. Δεν τρώω ποτέ όσπρια γιατί έχω ένα πρόβλημα στο έντερο. Δεν με ενόχλησε ποτέ γιατί ήμουν χαρούμενη. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν η πολυκοσμία. Αυτό το φοβήθηκα πολύ αλλά δεν με ενόχλησε τίποτα»

«Στεναχωρέθηκα που βγήκα και έβλεπα τα από πίσω ψου ψου. Βλέπεις παιδιά που έρχονται και σε αγκαλιάζουν, σε φιλάνε και σου λένε ότι σε αγαπάνε και μετά σε θάβουν και τρελαίνεσαι! Έχασα τον ύπνο μου» συμπλήρωσε η Μαίρη Μηλιαρέση στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

https://www.zappit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.