Ξέσπασε η Ελένη Γερασιμίδου: «Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, είμαι διαβητική, εάν μου συμβεί κάτι τι θα γίνει;»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για την ταλαιπωρία που βιώνει στη Νέα Παλλήνη τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας.

«Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα. Εγώ είμαι διαβητική και κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, εάν μου συμβεί κάτι τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 χρονών», είπε η Ελένη Γερασιμίδου μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, περιγράφοντας την ταλαιπωρία που βιώνει στη Νέα Παλλήνη τις τελευταίες ώρες.

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία ολόκληρη γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη που έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. Άλλοι άνθρωποι βέβαια έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ περισσότερο. Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο. Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά μας, μάλιστα με πήρε η μητέρα του κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται, ευτυχώς υπάρχει η ανθρώπινη αλληλεγγύη» είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα και αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Αυτό δεν μπορεί να γίνεται κάθε μέρα και η πρόσβαση με τα πόδια είναι πάρα πολύ δύσκολη. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντάει, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στυλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα, κανένα τηλέφωνο δεν απαντάει, εκτός από ενός ανθρώπου που είναι εκεί στο δημοτικό συμβούλιο», τόνισε.

Παράλληλα, μιλώντας και στην εκπομπή T-live του Alpha, ανέφερε: «Και τώρα ακόμα αποκλεισμένοι είμαστε. Δεν έχουν έρθει να ανοίξουν τον δρόμο. Εδώ πιο κάτω ένα ηλικιωμένο ζευγάρι φιλοξενείται σε κάποιους άλλους. Είναι η αλληλεγγύη των ανθρώπων. Ο λαός σώζει τον λαό», είπε και συνέχισε: «Δεν ενημερώθηκαν; Βουλευτής τους, ο κ. Καλλιάνος είναι αυτός που είπε για την χιονοκαταιγίδα και για όλα. Πραγματικά έχουν και στα «σπλάχνα» τους άνθρωπο για να τους ενημερώσει. Δεν ενημερώθηκαν; Εμείς όλοι είχαμε ενημερωθεί».

«Δεν είναι το θέμα αν είμαι εγώ 18 ώρες, υπάρχουν και χειρότερα. Πήρα εκ μέρους όλης της οικογένειας γιατί υπάρχουν και σοβαρότερα προβλήματα από τα προσωπικά. Αλλά δεν πειράζει βγήκε ο Πρωθυπουργός και μας ζήτησε συγγνώμη. Αν νομίζουν ότι τους ψηφίζει ο κόσμος για να ζητάνε συγγνώμη σε κάθε συμφορά που μας βρίσκει… τι να πω!», τόνισε η Ελένη Γερασιμίδου.

 

 

 

 

 

real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.