Χρήστος Λούλης: Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ, βαριέμαι να πάω να γραφτώ», λέει ο Χρήστος Λούλης.

Ο Χρήστος Λούλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την κριτική που δέχτηκε για το σποτ “Μένουμε σπίτι”, για το ΣΕΗ, αλλά και για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Θα ανεβάζαμε την παράσταση «Ο θείος Βάνιας», αλλά λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τελικά δεν θα ανέβει. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουμε και αν θα ξεκινήσουμε γιατί είχαμε πολλά κρούσματα, ωστόσο εκτός από το θέατρο υπάρχουν και άλλοι χώροι που υπάρχει συνωστισμός για παράδειγμα στα μπουζούκια, αλλά εκεί πηγαίνουν άνθρωποι μιας άλλης ηλικίας που δεν φοβούνται τόσο», είπε αρχικά ο Χρήστος Λούλης.

Για την εποχή έπαρσης που πέρασε, ο Χρήστος Λούλης ανέφερε: «Υπήρξε μία εποχή που καβάλησα το καλάμι και υπήρξα αλαζόνας. Το ξεκαβάλησα άλλοτε εύκολα άλλοτε όχι. Όταν είσαι μικρός χρειάζεσαι κάποιους να σου πουν ότι καβάλησες το καλάμι για να το πάρεις αλλιώς, με καλό ή με κακό τρόπο».

Για την κριτική που έχει δεχθεί, αλλά και για το ΣΕΗ, ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Δέχθηκα δριμεία κριτική από συναδέλφους μου για το σποτ του “Μένουμε Σπίτι”, με ρωτούσαν πόσα χρήματα πήρα για να το κάνω, ενώ αυτά τα κάνουν δωρεάν. Το ΣΕΗ δεν με στήριξε.

Αλλά δεν είναι και σωματείο μου, δεν είμαι μέλος του ΣΕΗ. Ήμουν κάποια στιγμή, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είμαι μέλος γιατί αυτοί οι άνθρωποι που ήταν το ΣΕΗ δεν δούλευαν στο θέατρο. Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει καλή πρόθεση για το ΣΕΗ, αλλά βαριέμαι να γραφτώ».

Για τη δήλωσή του για τη Ζέτα Μακρυπούλια, ο Χρήστος Λούλης απάντησε: «Μετάνιωσα για τη δήλωσή μου, ήταν κάτι που δεν έπρεπε να κάνω. Έκανα βλακεία και υπέστην τις συνέπειες».

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.