Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από κορονοϊό η Χαρά Ρήγα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έφυγε από ζωή το Σάββατο νικημένη από τον κορωνοϊο η Χαρά Ρήγα στα 77 της.

Η Πατρινή μητέρα πέντε παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστη, κόλλησε τον ιό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου. Λόγω επιδείνωσης διασωληνώθηκε καθώς υπέστη ανακοπή καρδιάς και λίγες ώρες μετά δυστυχώς κατέληξε.

Η Χαρά Ρήγα ήταν μητέρα του Προέδρου του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών- Βαρήκοων κ. Ανδρέα Ρήγα.

Η κόρη της Μαρία έγραψε στο Facebook:

«Όλα μας τα έδινες απλόχερα, με τη καρδιά σου κ τη ψυχή σου, βουτηγμένα στην αγάπη. Χάσαμε εσένα, τον άνθρωπο μας, τη πολύτιμη μαμά μας, τον φύλακα άγγελο μας. Μας λείπουν οι χαζοκαυγάδες μας, η παρέα μας, η αγκαλιά μας, η φωνή σου… Σου μιλάμε συνέχεια, ελπίζω να μας ακούς κ να νιώθεις την αγάπη μας μαμά μου. Ήσουν τα πάντα για εμάς, ήσουν τα πάντα για μένα.

Υπόδειγμα, λαμπρό παράδειγμα μητέρας… Να σε αφήσω να φύγεις μας είχες πει…

Σε άφησαμε. Ελπίζω να είσαι καλά εκεί που είσαι. Θέλω να πιστεύω οτι το ξέρεις κ το νιώθεις. Η παρουσία σου είναι αισθητή μανούλα μου, το ίδιο κ η απουσία σου. Ήσουν η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσαμε να μας χαρίσει ο Θεός. Τον ευχαριστούμε.

Μας έμαθες να ζούμε, να υπάρχουμε, να εκτιμούμε κ να σεβόμαστε. Εσύ μας έμαθες όλα όσα είμαστε. Ευτυχώς πρόλαβαμε μανούλα να σου πούμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί κ υπερηφάνοι που είχαμε εσένα για μητέρα μας

Σ’ αγαπάμε μαμά…

Μας λείπεις μανούλα μας»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.