Συνεχίζει τις επισκέψεις αγάπης η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας – Παρέδωσαν αγαθά στους κρατούμενους των Φυλακών Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Κέντρο Κράτησης Πάτρας βρέθηκε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας και πρόσφεραν είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής στους κρατούμενους καθώς και αθλητικό υλικό , στο πλαίσιο των επισκέψεων αγάπης που πραγματοποιεί η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας .

Η ανακοίνωση της αναφέρει:

“Η Νέα Δημοκρατία συνέχισε και την Τρίτη τις επισκέψεις αγάπης με την ευκαιρία της εορταστικής περιόδου. Αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Αχαΐας, με επικεφαλή τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και τα μέλη Φανή Καλαντζή και Γιώργο Γραμματίκα, επισκέφθηκαν το Κέντρο Κράτησης Πάτρας Άγιος Στέφανος.

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τον διευθυντή κ. Ζήκο, κοινωνικούς λειτουργούς και εργαζόμενους, ενώ παρέδωσαν για τους κρατούμενους είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, καθώς και αθλητικό υλικό.

Ο κ. Κουνάβης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Νέα Δημοκρατία στέκεται στο πλευρό όλων όσων έχουν ανάγκη και αναφερόμενος στο Κέντρο Κράτησης Αγίου Στεφάνου επεσήμανε ότι η πρωτοβουλία στήριξης των κρατούμενων θα συνεχιστεί και μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσει νέα προσπάθεια από τα μέλη της παράταξης ώστε να συγκεντρωθούν Βιβλία που θα είναι χρήσιμα για όλους.”

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.