Πάτρα: Συννεφιά και βροχές σήμερα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συννεφιά με βροχές προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα, καθώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού , στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα θα υπάρχει συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ θα βρέχει κατά διαστήματα. Τις απογευματινές ώρες πιθανή είναι και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με  ταχύτητα μέχρι 3 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται βροχές που στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Πιθανότητα εκδήλωσης καταιγίδων υπάρχει κυρίως στα νησιά του Ιονίου και στα δυτικά παράκτια και δευτερευόντως στα νησιά του Αιγαίου και τις λοιπές παράκτιες περιοχές της χώρας. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά έως το πρωί και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες και θα σημειωθούν λασποβροχές.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 1 έως 15, στη Θεσσαλία από 4 έως 13, στη Ήπειρο από 8 έως 16, στην Ανατολική Στερεά από 4 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 10 έως 16, στην Πελοπόννησο από 9 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 15, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 11 έως 16, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 6 έως 17 και στην Κρήτη από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.