Πάτρα: Στον εισαγγελέα η Αννα Μαστοράκου – «Δεν φοβόμαστε» απαντά για την επίθεση που δέχθηκε από αντιεμβολιαστές

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον εισαγγελέα προσέφυγε σήμερα,  μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Αχιλλέα Παπουτσάκη, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Άννα Μαστοράκου μετά την φραστική επίθεση εναντίον της το Σάββατο από ομάδα αντιεμβολιαστών, ζητώντας να διερευνηθεί η δράση τους.

«Δεν φοβόμαστε» ήταν οι πρώτες λέξεις της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου, αμέσως μετά την κατάθεση εγγράφου έκθεσης παραπόνων στον εισαγγελέα από τον δικηγόρο της.

Η . Μαστοράκου έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει τόσο τις εισαγγελικές όσο και τις αστυνομικές αρχές για το συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά και για τις απειλές που έχει δεχθεί , υποστηρίζοντας πως προκαλείται πρόβλημα για την ίδια, την οικογένεια της καθώς και για τους εργαζόμενους που απασχολεί στο ιατρείο της

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο συμμετείχε σε κοινή ημερίδα με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την 6η ΥΠΕ για την  αναγκαιότητα του εμβολιασμού. Η ομάδα των αντιεμβολιαστών την περίμενε στην είσοδο του ξενοδοχείου που διεξαγόταν η ενημερωτική εκδήλωση και απαιτούσε  να της επιδώσει ψήφισμα που ανέφερε ότι τα εμβόλια περιέχουν δηλητήριο.

«Αρνήθηκα να το παραλάβω και είπα να το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο να εξεταστεί. Μου απάντησαν ότι δεν έχω μόνο εγώ δικαίωμα δημόσιου λόγου, αλλά κι εκείνοι και όταν απομακρύνθηκα με αποκάλεσαν δολοφόνο και με κατηγόρησαν ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους», δήλωσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών.

Μάλιστα, την ακολούθησαν ως το πάρκινγκ, όπου επενέβη η ασφάλεια και η ίδια απομακρύνθηκε τρέχοντας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.