Πάτρα: Στον ανακριτή σήμερα ο οδηγός βυτίων που πιάστηκε με κιλά ηρωίνης και κοκαϊνης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα ο 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη παραμονή Χριστουγέννων με μεγάλες ποσότητες κοκαϊνης και ηρωίνης στο σπίτι του στο Ρίο Πατρών.

Ο 37χρονος οδηγός βυτίων, που είχε μόνιμο τόπο διαμονής την Αττική,  εμφανίζεται ως ένας από τους κύριους προμηθευτές ναρκωτικών από την Αλβανία και την Αττική, τις οποίες διοχέτευε σε όλη τη δυτική Ελλάδα.

Στο σπίτι του αλλά και σε δασώδη περιοχή στην Παναγοπούλα, κατά την έρευνα των αστυνομικών της δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν συνολικά  5,5 κιλά ηρωίνης και  1 κιλό και 100 γρ κοκαΐνης, αλλά και  «σύνεργα» για την παρασκευή – νόθευση – και συσκευασίας τους .

Σε κατ΄οίκον έρευνα εντοπίστηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε πέντε φυσίγγια, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι πριν από 8 χρόνια είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της Βορείου Ελλάδας. Είχε συλληφθεί και εξέτισε ποινή φυλάκισης, για κατοχή 3 κιλών κοκαΐνης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών. Εκτιμάται πως από τη διάθεση τους θα κέρδιζε 170.000 ευρώ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη συνελήφθη και ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.