Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του 49χρονου δάσκαλου Αντώνη Κωστέλου, που πέθανε απο κορονοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκλονισμένη είναι  η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας από τον θάνατο του Αντώνη Κωστέλου.

Ο 49χρονος εκπαιδευτικός, ο οποίος υπηρετούσε στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος, είχε χτυπηθεί από τον κορονοϊό. Ηταν πατέρας δυο παιδιών.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημ. Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Δήλωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσου Σταυρογιαννόπουλου

“Πριν λίγο έφυγε οριστικά από κοντά μας ο συνάδελφος εκπαιδευτικός, δάσκαλος του 2/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ισώματος του Δήμου Ερυμάνθου, Αντώνης Κωστέλος. Άλλη μια απώλεια για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση της Αχαΐας. Ο Αντώνης νόσησε από τον κορονοϊό, απουσίαζε από το σχολείο που εργαζόταν από την 1η Νοεμβρίου προκειμένου να αναρρώσει, αλλά τελικά νικήθηκε από το φονικό ιό. Η είδηση του θανάτου του σε ηλικία μόλις 49 ετών προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας. Σε όλη του την εκπαιδευτική διαδρομή προσέφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στην εκπαίδευση. Εργάστηκε ως αναπληρωτής σε σχολεία της Ζακύνθου και αργότερα ως μόνιμος σε ολιγοθέσια σχολεία της Αχαΐας, όπως Δημοτικό Σχολείο Φράγκα, Δημοτικό Σχολείο Λιμνοχωρίου και αρκετά χρόνια στο Δημοτικό Σχολείο Ισώματος. Ο πρόωρος χαμός του Αντώνη αφήνει μεγάλο κενό στην εκπαίδευση της περιοχής μας, καθώς και στην οικογένειά του και στους οικείους του. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του, στα δύο παιδιά του και στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.