Πάτρα: Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νέα μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί σήμερα Τρίτη, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιής συννεφιάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς, με τις βραδινές κυριώς ώρες το κρύο να είναι έντονο.

Οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα έως 2 μποφόρ και η υγρασία θα φθάσει το 95% (τις πρωινές ώρες).

Αναλυτικά:

Νεφώσεις αναμένονται στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως σε ορεινές περιοχές. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα ανατολικά, νοτιοανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς στο Αιγαίο. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, στα κεντρικά και νότια καθώς και στο υπόλοιπο Αιγαίο αναμένονται τοπικές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά Στερεάς, Πελοποννήσου και Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με διαστήματα αραιών νεφώσεων.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -4 έως 7, στη Θεσσαλία από -2 έως 8, στη Ήπειρο από -3 έως 12, στην Ανατολική Στερεά από 0 έως 9, στη Δυτική Στερεά από 3 έως 11, στην Πελοπόννησο από -1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 7, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 2 έως 9, στις Κυκλάδες από 2 έως 12, στα Δωδεκάνησα από 8 έως 13 και στην Κρήτη από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοκρασία στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά καθώς στο Αιγαίο αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετράωρου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνεις 3 έως 5 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.