Πάτρα: Τι λέει ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου με τους 8 νεκρούς ηλικιωμένους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πολλά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος οκτώ ηλικιωμένων από κορονοϊό σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στην Πάτρα, οι επτά από τους οποίους ήταν ανεμβολίαστοι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, έπειτα από επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του ιδρύματος, όσον αφορά στους ανεμβολίαστους τρόφιμους του γηροκομείου, η διεύθυνση υποστηρίζει ότι αυτό είχε γίνει είτε έπειτα από αποφάσεις γιατρών, λόγω προβλημάτων που ίσως είχαν οι ηλικιωμένοι, είτε επειδή οι συγγενείς τους δεν συμφωνούσαν. Για τους εργαζόμενους, από τους οποίους περίπου το 1/3 ήταν ανεμβολίαστοι, ο ιδιοκτήτης υποστηρίζει ότι είναι σε αναστολή.

Συγγενής ηλικιωμένης: Ελλιπής η ενημέρωση από το γηροκομείο

Ο γιος ηλικιωμένης που κατέληξε πριν από λίγες ημέρες στο γηροκομείο της Πάτρας, μιλώντας στο Mega καταγγέλλει ότι υπήρχαν και αρνητές ανάμεσα στους εργαζόμενους. «Το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού είναι εμβολιασμένοι. Όμως δεν ήταν όλοι. Ήταν κάποιοι αρνητές. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ευθύνονται αυτοί», ανέφερε ο γιος μίας ηλικιωμένης.

Τις τελευταίες ημέρες όπως λέει στο Mega η ενημέρωση από το γηροκομείο στους συγγενείς ήταν ελλιπής. «Δεν είχαμε νέα της. Δεν ήταν εμβολιασμένη όχι δυστυχώς, δεν σήκωναν το τηλέφωνο» υποστηρίζει.

https://www.ethnos.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.