Πάτρα: Ηλιοφάνεια με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μικρή αύξηση της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Δευτέρα, για την Πάτρα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη το θερμόμετρο θα φθάσει τους 10 βαθμούς, ωστόσο τις πρωινές και βραδινές ώρες η θερμκορασία δεν θα ξεπερνά τους 6 – 7 βαθμούς.

Ηλιοφάνεια , αλλά και διαστήματα με συννεφιά θα υπάρχουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, με τους ανέμους να πνέουν με ταχύτητα μέχρι 2 μποφόρ

Αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 προβλέπονται λίγες νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, με τοπικές βροχές στα δυτικά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου, ενώ μετά το απόγευμα αναμένονται χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στο ορεινά και ημιορεινά της Κεντρικής Στερεάς. Παγετός θα εκδηλωθεί τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια, ενώ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 5 βαθμούς), -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -1 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -3 έως 7 βαθμούς), 4 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 0 έως 12 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.