Πάτρα: Ενταση με σπρωξιές στην ΔΕΗ – Κινητοποίηση για τους φουσκωμένους λογαριασμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης, όταν κατά τη διάρκεια κινητοποίησης   του εργατικού κέντρου, έξω από την ΔΕΗ  όπου διαμαρτυρηθηκαν λόγω των αυξημένων λογαριασμών σε πολίτες, άνδρες πιάστηκαν στα χέρια.

Κατά την διάρκεια της κινητοποίησης, αντιπροσωπεία του εργατικού κέντρου ζήτησε να μπει στα γραφεία της ΔΕΗ για να μιλήσει με τους υπευθύνους και σε εκείνο το σημείο ύπαρξε ένταση με τους σεκιούριτι οι οποίοι δεν άφηναν όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας, να μπουν στην αίθουσα.

Να σημειωθεί ότι στο πλευρό του εργατικού κέντρου κατά την κινητοποίηση, ηταν και η δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Πατρεών Κώστας Πελετίδης και ξη αντιδήμαχρος Βίβιαν Σαμούρη οι οποίοι στήριξαν την διαμαρτυρία και όλοι ζήτησαν να μην υπαρχει καμία διακοπή ρεύματος την περιόδο των εορτών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε: «Η αύξηση που έγινε στα τιμολόγια του ρεύματος είναι παράλογη κι εκείνο που ζητάμε είναι να μην πληγούν οι λαϊκές οικογένειες. Η αύξηση αυτή, ωφελεί και πάλι  αυτούς που κερδίζουν από την υπόθεση αυτή και μέσα σ’ όλο τον ορυμαγδό, προκαλεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στο λαό μας. Κόβουν το ρεύμα, κόβουν την ζωή, σε ανθρώπους βιοπαλαιστές. Τους έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο, που να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη. Αυτό που ζητάμε εμείς, είναι να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας και φυσικά να μην ισχύσει η νέα τιμή του ρεύματος”.

 

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.