Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή στην κινητοποίηση έξω από τη ΔΕΗ – “Κόβουν τη ζωή των λαϊκών οικογενειών”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής, συμμετείχαν σήμερα το πρωί στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας έξω από τα γραφεία της ΔΕΔΗΕ στην Ακτή Δυμαίων, απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να μην μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα. 

 

Ο Δήμαρχος, με την Αντιδήμαρχο Βίβιαν Σαμούρη και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Δημήτρη Μαρμούτα, συναντήθηκαν με την Προϊσταμένη της ΔΕΔΗΕ και της μετέφεραν την απαίτηση να μην διακοπεί το ρεύμα στις λαϊκές οικογένειες, ειδικά αυτές τις ημέρες, που υποτίθεται ότι είναι μέρες χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης.

 

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Πατρέων στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε: «Η αύξηση που έγινε στα τιμολόγια του ρεύματος είναι παράλογη κι εκείνο που ζητάμε είναι να μην πληγούν οι λαϊκές οικογένειες. Η αύξηση αυτή, ωφελεί και πάλι  αυτούς που κερδίζουν από την υπόθεση αυτή και μέσα σ’ όλο τον ορυμαγδό, προκαλεί ακόμα περισσότερα προβλήματα στο λαό μας. Κόβουν το ρεύμα, κόβουν την ζωή, σε ανθρώπους βιοπαλαιστές. Τους έχουν φέρει σε τέτοιο σημείο, που να μην μπορούν να ανταποκριθούν στα στοιχειώδη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.