Πάτρα: Δεύτερη ημέρα εμβολιασμών σήμερα στο Καραμανδάνειο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζονται σήμερα οι εμβολιασμοί παιδιών της ηλικιακής ομάδας 5-11, στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων , της Πάτρας.

Στο νοσηλευτικό ίδρυμα λειτουργεί μία εμβολιαστική γραμμή, με το εμβόλιο των Phizer/BioNTech και το Σάββατο από το πρωί ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί.

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου στο Καραμανδάνειο είχαν προγραμματιστεί 48 ραντεβού παιδιών, ενώ για σήμερα Δευτέρα ο αριθμός των ραντεβού εκτοξεύεται στα 88.

Τα παιδιά πρέπει να προσέρχονται μαζί με τον συνοδό γονέα ή κηδεμόνα τους. Θα ακολουθεί η λήψη σύντομου ιστορικού και στη συνέχεια ο εμβολιασμός με τον συνοδό παρόντα και δίπλα στο παιδί.

Μάλιστα, μετά το τέλος της διαδικασίας τους μικρούς..εμβολιασμένους πια θα τους περιμένει και μια μικρή έκπληξη από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.

«Αποφασίσαμε μετά το τέλος του εμβολιασμού να δίνουμε σε κάθε παιδί ένα μικρό συμβολικό δώρο για να θυμάται την ημέρα αυτή που οχυρώθηκε ενάντια στον κορονοϊό. Θα είναι ένα δώρο – έκπληξη από εμάς», αναφέρει ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, το εμβολιαστικό κέντρο στο Καραμανδάνειο θα λειτουργήσει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου από τις 08.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ και τις υπόλοιπες ημέρες από τις 14.00 το μεσημέρι έως τις 20.00 το βράδυ.

Υπολογίζεται πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα εμβολιαστούν περισσότερα από 600 παιδιά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.