Πάτρα: Αστατος ο καιρός σήμερα με δυνατές μπόρες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αστατος θα είναι σήμερα Τρίτη ο καιρός στην Πάτρα με δυνατές βροχές κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη θα υπάρχει συννεφιά, ενώ δυνατές μπόρες θα πέφτουν, καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα έως 3 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Σήμερα βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Μέχρι το μεσημέρι τα ισχυρότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και σε περιοχές της Στερεάς, ενώ από το απόγευμα τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων κυρίως στο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και το βράδυ στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης, ιδιαίτερα στα νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 15, στην Ήπειρο από 7 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 4 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 17 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο αρχικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.