Πάτρα: Ακυρώνεται η Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών στο Δημαρχείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση ανταλλαγής ευχών στο Δημαρχείο λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού. Ο Δήμαρχος δίνει τις δικές του ευχές στον Πατραϊκό λαό

Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει:

“Λόγω της πανδημίας του covid που συνεχίζει να πλήττει την πόλη μας, με ένταση και των αυξημένων μέτρων προστασίας που απαιτούνται για να μην μείνει ο Πατραϊκός λαός εκτεθειμένος, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε φέτος στο Δημαρχείο της Πάτρας, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και της ανταλλαγής ευχών.

Αυτή την στιγμή, πρέπει να πάρουμε όλα τα μέτρα (μάσκες αυξημένης προστασίας με ευθύνη του κράτους, ενίσχυση της ιχνηλάτησης, αυξημένα μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα ΜΜΜ), για να μην χαθούν άλλες ανθρώπινες ζωές.

Η επιλογή της «ανοσίας της αγέλης» από την κυβέρνηση, με ένα Δημόσιο Σύστημα Υγείας που νοσεί για χρόνια, δεν είναι προάγγελος καλών ειδήσεων.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εύχεται σε όλους τους δημότες, υγεία, δύναμη, ψυχική ανάταση και ενότητα, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν αυτή την περίοδο και να μπορέσουμε να ζήσουμε -σύμφωνα με τις δυνατότητες της εποχής μας- ένα καλύτερο 2022, εμείς και τα παιδιά μας!”

(Φωτ. αρχείου, από την 1η Ιανουαρίου 2019)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.