Παραιτήθηκε η Διοίκηση στο Κωνσταντοπούλειο Γηροκομείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται τις τελευταίες ώρες στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πατρών.

Κατά πληροφορίες παραιτήθηκαν διαδοχικά τα πέντε μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αφήνοντας στον »αέρα» τη διοίκηση του Ιδρύματος και απλήρωτους τους δεκάδες εργαζόμενους.

Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο με την παραίτηση της Γραμματέως κ. Μαρίας Χατζίρη και του Εφόρου κ. Κωνσταντίνου Μακρυπόδη, αφήνοντας το συμβούλιο με μόλις τρία μέλη.

Το πρωί της Δευτέρας παραιτήθηκαν  ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη, ώστε να διευκολύνουν την επίσπευση της διαδικασίας ορισμού νέες διοίκησης.

Οι εξελίξεις στο Κωνσταντοπούλειο αφήνουν κυριολεκτικά «στον αέρα» τους δεκάδες εργαζόμενους του Ιδρύματος, αφού πλέον παγώνουν όλες οι διοικητικές διαδικασίες, ανάμεσά τους και η μισθοδοσία τους.

Μετέωροι μένουν και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πλέον καλούνται να περάσουν τις γιορτές σε ένα ακέφαλο ίδρυμα. Όλα αυτά στην καρδιά των Χριστουγέννων…

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έγιναν προσπάθειες να μην κατατεθούν οι αρχικές παραιτήσεις αυτήν την περίοδο, αλλά μετά τις γιορτές, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα μεσούσης της εορταστικής περιόδου, ωστόσο απέβησαν άκαρπες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.