Κώστας Πελετίδης: Ευχές και έκκληση για γιορτές χωρίς προβλήματα μετακίνησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, ενόψει των γιορτών, εύχεται υγεία και δύναμη σε όλους τους δημότες και η νέα χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά αγωνιστικής ανάτασης για το λαό. Να είναι χρονιά που η ανθρωπότητα, με τη συμβολή της επιστήμης, θα νικήσει τη φονική πανδημία. 

Ο Δήμος παρακαλεί αυτές τις γιορτινές μέρες, που η κυκλοφορία αυξάνεται, να συμβάλλουμε όλοι για να είναι η πόλη λειτουργική και χωρίς εμπόδια στις μετακινήσεις.

«Ας κάνουμε, οι οδηγοί, χρήση των τριών δημοτικών πάρκινγκ (Νότιο Πάρκο, τέρμα Παπαφλέσσα, Άγιος Διονύσιος-πρώην αμαξοστάσιο ΟΣΕ) που είναι δωρεάν και μπορούν να εξυπηρετήσουν χιλιάδες οχήματα. Από τα δημοτικά πάρκινγκ της Ακτής Δυμαίων, υπάρχει συνεχής δωρεάν μεταφορά των οδηγών και των επιβατών με λεωφορεία από και προς το κέντρο.

Στην ελεγχόμενη στάθμευση, ας τηρούμε το ωράριο που ισχύει, για να μη προκαλούνται προβλήματα και να υπάρχουν θέσεις για να εξυπηρετούνται περισσότεροι συνδημότες.

Οι φορτοεκφορτωτές ας τηρούν το ισχύον ωράριο, για να μην προκαλούνται προβλήματα στην κυκλοφορία.

Να γιορτάσουμε τις μέρες αυτές λίγο ξένοιαστα, αφαιρώντας και όχι προσθέτοντας προβλήματα», αναφέρει στο μήνυμά του ο Κώστας Πελετίδης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.