Επισκέψεις αγάπης από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις αγάπης της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Χριστουγέννων και του Νέου Χρόνου.

 

Πρώτος σταθμός ήταν η «Κιβωτός της Αγάπης» ένα ίδρυμα που φιλοξενεί 70 παιδιά. Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης και οι Αντιπρόεδροι Κώστας Ρηγόπουλος , Έντζυ Σταματάκη είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του ιδρύματος και να συνομιλήσουν με την Πρόεδρο κα. Κατερίνα Νικολάου και εργαζόμενους. Συνεχάρησαν όλους τους συντελεστές του ιδρύματος , επαναβεβαίωσαν την ουσιαστική στήριξη της Νέας Δημοκρατίας για τη συνέχιση του έργου τους και παρέδωσαν γαλοπούλες και τρόφιμα για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων.

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης σε δήλωσή του υπογράμμισε : «Συγχαίρουμε τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν. Στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Μήνυμα ελπίδας αλλά και αλληλεγγύης ιδιαίτερα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη τις Άγιες μέρες που έρχονται».

 

Οι εκδηλώσεις αγάπης θα συνεχιστούν την προσεχή εβδομάδα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.