Δυτική Αχαΐα: Κάλπες για την ανάδειξη του διαδόχου του Χρήστου Νικολάου-Δύο οι υποψήφιοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις κάλπες θα προσφύγουν οι φίλοι της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής.

Ο διάδοχος του τέως Δημάρχου που θα αναλάβει επικεφαλής της μειοψηφίας θα προκύψει από την εκλογική διαδικασία που ορίστηκε για τις 6 Φεβρουαρίου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης:

Η τοπική κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας θα αναδείξει , μέσω κάλπης,  τον διάδοχο του Χρήστου Νικολάου.

Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας, ενθουσιασμού, ενότητας και με ομόφωνη απόφαση η Δημοτική Ομάδα της παράταξης «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών», συνεδρίασε χτες και «έδειξε» τον δρόμο της κάλπης για την ανάδειξη του διαδόχου, του πρώην  δημάρχου,  Χρήστου  Νικολάου.

Φίλιππος Λιάκος,  πρώτος δημοτικός σύμβουλος Δυτικής Αχαΐας και Αλέκος Ορδίτης,  πρώτος  δημοτικός  σύμβουλος  στην δημοτική  ενότητα  Μόβρης κατά την εκλογική διαδικασία του 2019  θα είναι οι δυο υποψήφιοι.     

«Είμαστε  γέννημα  θρέμμα  της  Τοπικής  Κοινωνίας. Αγαπάμε και αγωνιούμε για τον Τόπο μας και καλούμε τους  συνδημότες μας, με μια τομή στον τρόπο εκλογής, να έλθουν στην κάλπη ώστε να εκλέξουμε το νέο πρόσωπο που θα μας οδηγήσει στις   αυτοδιοικητικές  εκλογές  το 2023.  Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι είναι  εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Δήμου. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν  την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου  2022, στο «Μελίνα Μερκούρη», στην Κάτω Αχαΐα, την έδρα του Δήμου και ώρα 10:30 – 19:00, τηρώντας στο ακέραιο το υγειονομικό πρωτόκολλο που προβλέπεται»,  ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Χρήστος Νικολάου.

«Με μια φωνή ζητούμε την συμμετοχή του λαού της Δυτικής Αχαΐας στις πρωτόγνωρες  διαδικασίες που αποφάσισε  ομόφωνα  η Δημοτική μας Ομάδα.  Καλούμε και προσκαλούμε όλους τους συνδημότες μας να προσέλθουν στην κάλπη, σ αυτή την γιορτή της δημοκρατίας. Θα σεβαστούμε το αποτέλεσμα και από κοινού θα πορευτούμε σ’  αυτό το όμορφο αυτοδιοικητικό ταξίδι»,  τόνισαν  οι δυο υποψήφιοι ,  κ.κ. Λιάκος Φίλιππος και  Ορδίτης Αλέξης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.