Δυτ. Ελλάδα – Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού: Το πρόγραμμα από 13 έως 17 Δεκεμβρίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ συνεχίζεται το ταξίδι της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας σε περιοχές της Ηλείας και της Αχαΐας, προκειμένου να ενισχυθεί το τοίχος ανοσίας κατά του νέου κορωνοιού, αναφέρει η Υγειονομική Περιφέρεια.

Πιο αναλυτικά, την εβδομάδα 13 με 17 Δεκεμβρίου η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού θα βρίσκεται στις κάτωθι περιοχές:

-Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο Λάλα Ηλείας (κατά τις ώρες 8:30 με 11:00) και στην Πέρσαινα  Ηλείας (κατά τις ώρες 11:30 με 14:00)

-την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο Χρυσάνθιο Αιγείρας (κατά τις πρωινές ώρες)

-την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στον Ριγανόκαμπο Πατρών για τον εμβολιασμό των ΡΟΜΑ κατοίκων της περιοχής (κατά τις πρωινές ώρες)

-την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου στο Λεόντιο Αχαϊας (κατά τις πρωινές ώρες)

-και την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Δάφνη Καλαβρύτων (κατά τις ώρες  9:30 με 11:00), στο Πάος Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 11:15 με 12:15) και στα Τριπόταμα Καλαβρύτων (κατά τις ώρες 12:30  με 13:30)

Οι συμμετέχοντες στην εμβολιαστική διαδικασία του καταδρομικού εμβολιασμού χρειάζεται να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα. Δύνανται να υποβληθούν είτε στην α΄δόση, είτε τη β΄δόση ή ακόμη και την αναμνηστική (γ’) δόση του εμβολίου. Η εμβολιαστική κάλυψη γίνεται μόνο με εμβόλιο της PFIZER.

“Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ ανέλαβε τη πρωτοβουλία της επιτόπιας εμβολιαστικής παρέμβασης στην ύπαιθρο προκειμένου να αποφευχθεί η ραγδαία μετάδοση, να μειωθούν τα κρούσματα που χρήζουν νοσηλείας και να διατηρηθεί η αριθμητική ακεραιότητα των κατοίκων, αποφεύγοντας τον θάνατο εξαιτίας του νέου κορονοιού.

Στόχος είναι η αναχαίτιση της πανδημίας και η διατήρηση της Δημόσιας Υγείας” αναφέρει η ανακοίνωση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.