Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Ξεκίνησε η διαδικασία των δηλώσεων για τους πληγέντες από την κακοκαιρία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας καλεί όλους τους πληγέντες από τα πρωτοφανή πλημμυρικά φαινόμενα να προσέλθουν στο δημαρχείο για να υποβάλλουν τις δηλώσεις των ζημιών που υπέστησαν. Υπενθυμίζεται ότι η γρήγορη καταγραφή του συνόλου των ζημιών είναι απαραίτητη.

Στο μεταξύ ο Δήμος Δυτικής Αχαϊας και ο Δήμαρχος Σπύρος Μυλωνάς εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριοτίες, για την άμεση ανταπόκρισή τους στις έκτακτες ανάγκες που προέκυψαν, προς τους Μητροπολίτες Πατρών Χρυσόστομο και Ηλείας Γερμανό, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Πολεμική Αεροπορία, το Αστυνομικό Τμήμα, τους εθελοντές του ΣΕΔΙΚ, το Κέντρο Υγείας και τον επικεφαλής Τάσο Γιακουμή για τα ράπιντ-τεστ που διενέργησαν εκτάκτως στους πληγέντες αλλά και τους ξενοδόχους Σπύρο Τραχάνη και Άγγελο Κωστήρη που ανταποκρίθηκαν αμέσως στην ανάγκη φιλοξενίας των πληγέντων.

Τέλος ανακοινώνεται ότι η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Παπαγιαννοπούλου θα γίνει κανονικά αύριο Τρίτη (14/12) χωρίς όμως να συνοδεύεται από τις λοιπές εορταστικές εκδηλώσεις.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.