Ανείπωτη τραγωδία στο Τραγανό: Τέσσερις νεκροί από Covid από την ίδια οικογένεια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο μικρό χωριό της Αγίας Μαύρας, με τον θάνατο του άτυχου ιερέα καθώς μέσα σε μόλις ένα μήνα έφυγαν τέσσερα άτομα από την ίδια οικογένεια ενώ ο γιος του ιερέα νοσηλεύεται με επιπλοκές του κορωνοϊού σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», όλα ξεκίνησαν όταν η πρεσβυτέρα κόλλησε κορωνοϊό στο σχολείο που διδάσκει, στη συνέχεια και με δεδομένο την υψηλή μεταδοτικότητα του ιού, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει, κόλλησε τον ιερέα σύζυγό της και μετά τους δύο της γονείς. Από την πλευρά του άτυχου ιερέα, που ήταν αγαπητός στην μικρή κοινότητα της Αγίας Μαύρας, κόλλησε και η μητέρα του. Από την ίδια οικογένεια έφυγαν συνολικά τέσσερα άτομα ενώ την ίδια στιγμή σε μονάδα εντατικής θεραπείας της Αθήνας νοσηλεύεται και ο γιος του, ιερέα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας Αγίας Μαύρας, Γεώργιος Σταθόπουλος, ο ιερέας ήταν ένα πρόσωπο αγαπητό στην κοινωνία, είχε προσφέρει και προσέφερε έως την τελευταία στιγμή όχι μόνο στην κοινότητα αλλά και σε άλλα χωριά που είχε λειτουργήσει, με την μοίρα να χτυπά την οικογένειά του και ο ίδιος να χάνει την ζωή του από επιπλοκές του κορωνοϊού εξαιτίας υποκείμενων νοσημάτων που αντιμετώπιζε. Όπως ανέφερε ο κ. Σταθόπουλος, τόσο ο ιερέας όσο και η οικογένειά του δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά της εξάπλωσης του covid-19 ενώ από τον αδόκητο χαμό τους θρηνεί ολόκληρη η κοινότητα της Αγίας Μαύρας.

«Ο πάτερ του χωριού μας απεβίωσε λόγω κορωνοϊού από ότι γνωρίζω τον είχε κολλήσει η σύζυγός του η οποία είναι καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Τραγανού και από όσο γνωρίζω δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Επίσης κανείς από την οικογένεια δεν το έχει κάνει το εμβόλιο. Από την οικογένεια έχει κολλήσει ακόμα ο γιος του ιερέα ο οποίος είναι στην εντατική αλλά έχει μια βελτίωση. Προχθές απεβίωσε και η μητέρα του παπούλη. Είχε περάσει κορονοϊό, το πολέμησε αλλά είχε προβλήματα υγείας. Δυστυχώς χάσαμε αυτά τα άτομα που ήσαν πάρα πολύ αγαπητά στο χωριό, σεβαστά, πολύ καλοί άνθρωποι και όλο το χωριό πενθεί. Ο παπούλης προσέφερε πάρα πολύ στην κοινωνία και σε άλλα χωριά όπου είχε λειτουργήσει», αναφέρει ο πρόεδρος της κοινότητας, Γεώργιος Σταθόπουλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.