6η ΥΠΕ – Κινητή Εμβολιαστική Μονάδα: Όλο και περισσότεροι πολίτες εμβολιάζονται στα χωριά τους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το ενδιαφέρον των πολιτών της υπαίθρου για συμμετοχή στην εμβολιαστική κάλυψη με τη συνδρομή της Κινητής Εμβολιαστικής Μονάδας αυξάνεται όλο και περισσότερο.
Πρόκειται για την επιτόπια παρέμβαση που εφαρμόζεται κατόπιν πρωτοβουλίας της 6ης ΥΠΕ. Η πρωτοβουλία αυτή φαίνεται ότι επιφέρει θετικό πρόσημο στη θωράκιση της υγείας των κατοίκων των χωριών.
Τα αποτελέσματα είναι απολύτως ενθαρρυντικά, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα κατάφεραν να εμβολιαστούν 150 συμπολίτες μας, ενώ από τις αρχές του μήνα μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου εμβολιάστηκαν 470, περίπου! Μεταξύ των περιοχών που επισκέφθηκε η Κινητή Μονάδα ήταν το Χρυσάνθιο Αιγείρας, το Λεόντιο του Δήμου Ερυμάνθου και περιοχές των Καλαβρύτων όπως η Δάφνη, το Πάος, η Αλέσταινα, η Χόβολη κτλ.
Οι αριθμοί είναι η καλύτερη απόδειξη της συμμετοχής των κατοίκων των ορεινών περιοχών και της συλλογικής προσπάθειας για την αναχαίτιση της πανδημίας.
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των εμβολιασμένων υπήρξαν και ΡΟΜΑ οι οποίοι εμβολιάστηκαν στον καταδρομικό εμβολιασμό που οργανώθηκε στον Ριγανόκαμπο Πατρών.
Όσο αυξάνεται το κύμα των εμβολιασμών, τόσο θα αυξάνεται και το τοίχος θωράκισης της υγείας των κατοίκων των απομακρυσμένων επαρχιακών περιοχών αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τη διασπορά και τη νόσηση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.