Σέρρες- Κορωνοϊός: Πατέρας και κόρη πέθαναν, νοσηλεύεται η μητέρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την οικογενειακή τραγωδία με τον θάνατο πατέρα και γιου, άλλη μια οικογένεια στις Σέρρες ξεκληρίζεται από κορωνοϊό. Αυτή τη φορά, με διαφορά μόλις 24 ωρών έφυγαν από τη ζωή ένας πατέρας και η κόρη του, ενώ η μητέρα εξακολουθεί να δίνει μάχη στο νοσοκομείο.

Όλοι τους, ήταν ανεμβολίαστοι.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία που σοκάρει τις Σέρρες έχει να κάνει με κατοίκους στο χωριό Μύρκινο, του δήμου Νέας Ζίχνης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ Σερρών, έφυγαν μέσα σε ένα 24ωρο από τη ζωή 74χρονος πατέρας και η 48χρονη κόρη του που ήταν ανεμβολίαστοι και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα και η μητέρα δίνει μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο. Δεν είναι γνωστό γιατί πατέρας και κόρη δεν είχαν εμβολιαστεί.

Η οικογένεια ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό και κανένας δεν μπορεί να το πιστέψει πως σε ένα 24ωρο έφυγαν πατέρας και κόρη από τον κορωνοϊό.

Το χωριό έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι μιλάνε για το κακό που βρήκε την περιοχή αφού σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Μαυρόλοφος όπου εκεί είχε ξετυλιχθεί ακόμα ένα δράμα με το θάνατο ενός 61χρονου και του 28χρονου γιου, επίσης από τον κορωνοϊό.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.