Νέο απόπειρα για ψευδή εμβολιασμό – Εμφανίστηκε με ταυτότητα άλλου για να κάνει το εμβόλιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένα νέο περιστατικό απόπειρας για ψευδή εμβολιασμό, ξανά στο εμβολιαστικό κέντρο της Αγίας Βαρβάρας, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης, όταν ένας άγνωστος νεαρός άνδρας μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο, προκειμένου να κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, έχοντας όμως στην κατοχή του την ταυτότητα ενός άλλου προσώπου. Ο γιατρός και η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκαν αμέσως ότι επρόκειτο για πλαστοπροσωπία. Όταν εκείνος αντιλήφθηκε ότι τον κατάλαβαν, άφησε την ταυτότητα στο εμβολιαστικό κέντρο και έφυγε τρέχοντας.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία και έγιναν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του ίδιου αλλά και του κατόχου της ταυτότητας, χωρίς, όμως να υπάρξει αποτέλεσμα.

Ξαφνικά, στις 4.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εμφανίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο ένας 29χρονος, που ήταν ο κάτοχος της ταυτότητας. Ισχυρίστηκε ότι η ταυτότητα του έπεσε όταν μετέβη στο εμβολιαστικό κέντρο, το ίδιο πρωί. Οι αρμόδιοι ενημέρωσαν εκ νέου την αστυνομία, και τελικά ο 29χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο γιατρός και η νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου θα κληθούν να δουν φωτογραφίες σεσημασμένων ατόμων, μήπως καταφέρουν να αναγνωρίσουν τον νεαρό που επισκέφτηκε το εμβολιαστικό κέντρο για να κάνει το εμβόλιο με την ταυτότητα του 29χρονου.

https://www.enikos.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.