Νέα μέτρα: Ρεβεγιόν χωρίς νυχτερινή διασκέδαση – Ανακοινώσεις εντός της ημέρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άλλη μία διαφορετική Πρωτοχρονιά φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνουν όσοι είχαν προγραμματίσει να βγουν σε νυχτερινά κέντρα και club αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να θέσει σε εφαρμογή νωρίτερα τα νέα μέτρα που επρόκειτο να ξεκινήσουν στις 3 Ιανουαρίου.

Στην περίπτωση που επισφραγιστούν τα νέα μέτρα από τους ειδικούς του υπουργείου υγείας που συνεδριάζουν στις 12:00 τότε όλα δείχνουν πως η νυχτερινή ζωή θα έχει περιορισμούς στο ρεβεγιόν και δεν θα περιλαμβάνει ξενύχτια σε κέντρα διασκέδασης.

Άλλωστε τα νέα μέτρα μπορεί να ξεκινήσουν να εφαρμόζονται ακόμη και από αύριο στις 6:00 το πρωί με βάση όλες τις πληροφορίες που διαρρέονται προς ώρας.

Εξάλλου τα 21.657 νέα κρούσματα που κατεγράφησαν χθες Τρίτη, δεν αφήνουν περιθώρια για εφησυχασμό.

Και μπορεί η κυβέρνηση να είχε αποφασίσει να θέσει σε εφαρμογή νέα μέτρα από 3 Ιανουαρίου ώστε να έχει περάσει και η Πρωτοχρονιά και να λειτουργήσει η νυχτερινή αγορά, όμως οι αντιδράσεις ήταν πολλές γι αυτό και έφεραν όπως φαίνεται την ανατροπή.

 

Οι επιστήμονες της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας αναμένεται να επισφραγίσουν τη σχετική απόφαση, ενώ ήδη από χθες έχουν μελετήσει διεξοδικά τη διασπορά της Μετάλλαξης Όμικρον σε όλη τη χώρα που προκαλεί έντονη ανησυχία.

 

Ταυτόχρονα σήμερα το πρωί θα γίνει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Σωτήρη Τσιόδρα. Μία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τη συνεδρίαση της ειδικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, όπου αναμένεται να «κλειδώσουν» τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας.

Τα νέα μέτρα στη διασκέδαση
Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει ήδη να βάλει φρένο στη νυχτερινή διασκέδαση όπου παρατηρείται συνωστισμός, με νυχτερινά κέντρα να παρουσιάζουν πληρότητα 100% μόνο με εμβολιασμένους και χωρίς την τήρηση ούτε των βασικών μέτρων

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.