Κώστας Καραγκούνης για την περιπέτεια με τον κορονοϊό: Τη 10η μέρα όλα άλλαξαν δραματικά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News” στο MEGA.

Όπως σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, αν και ήταν εμβολιασμένος με δύο δόσεις, φαίνεται πως τα αντισώματά του ήταν χαμηλά και νόσησε λίγες ημέρες προτού κάνει και την συμπληρωματική δόση του εμβολίου.

«Στην αρχή, οι πρώτες 9 ημέρες δεν ήταν δύσκολες, όλα εξελίσσονταν σχεδόν ομαλά. Δεν είχα ούτε πυρετό ούτε άλλα βαριά συμπτώματα» σημείωσε ο κ. Καραγκούνης.

«Από τη 10η ημέρα δυστυχώς όλα άλλαξαν δραματικά. Παρουσίασα έντονο βήχα, πυρετό και άρχισε να μειώνεται το οξυγόνο μου» συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας ότι τότε εισήχθη στο νοσοκομείο. «Η νοσηλεία μου τις τρεις πρώτες ημέρες στο «Ελπίς» ήταν ομαλή, αλλά την 4η επιδεινώθηκε η κατάστασή μου και έπρεπε να χρησιμοποιήσω 40άρα μάσκα οξυγόνου» πρόσθεσε.

«Και τότε είναι που πραγματικά όλα ανατρέπονται και ο φόβος σε κυριεύει. Δεν γνωρίζεις τί θα γίνει την επόμενη μέρα» υπογράμμισε ο Κώστας Καραγκούνης, τονίζοντας ότι πέρα από την νόσηση με κορωνοϊό, είχε να ανταποκριθεί και στην ψυχική πίεση που ένιωθε.

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.