Χριστούγεννα με 10.000 αστυνομικούς στους δρόμους – Σαρωτικοί έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Όποιος επιχειρήσει να παραβιάσει τα μέτρα θα το μετανιώσει πικρά», είπε  ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης σε ότι αφορά στην περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ανέφερε ότι 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, για την εφαρμογή των μέτρων.

Όλα αυτά, έχουν στόχο την ανάσχεση του κοροναϊού, δεδομένου ότι οι επιστήμονες έχουν εκφράσει φόβους για αύξηση των κρουσμάτων της παραλλαγής Όμικρον τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Να σημειωθεί ότι στο τραπέζι της Κυβέρνησης, βρίσκεται ένα νέο μέτρο. Αυτό του υποχρεωτικού τεστ για όλους πριν από το ρεβεγιόν Χριστούγεννων και Πρωτοχρονιάς.

 

«Όποιος επιχειρήσει να παραβιάσει τα μέτρα θα το μετανιώσει πικρά»

Ο κ. Πλεύρης,  ανακοίνωσε ότι στο διάστημα 24-31 Δεκεμβρίου θα βγουν συνολικά όσα κλιμάκια ελέγχων δεν έχουν βγει σε όλη την περίοδο της πανδημίας. «Όποιος επιχειρήσει να παραβιάσει τα μέτρα θα το μετανιώσει πικρά» προειδοποίησε ο Θάνος Πλεύρης κάνοντας λόγο για σαρωτικούς ελέγχους.

Όπως είπε, δε, «το πώς θα λειτουργήσουν τα Χριστούγεννα θα είναι πιλότος για την Πρωτοχρονιά» για το αν θα υπάρξουν νέες αποφάσεις.

 

Στους δρόμους 10.000 αστυνομικοί τις γιορτές

Σαρωτικοί θα είναι οι έλεγχοι κατά την εορταστική περίοδο για την εφαρμογή των μέτρων για την ανάσχεση του κοροναϊού, καθώς όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους.

Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι η αποστολή των ανδρών και των γυναικών της ΕΛ.ΑΣ θα είναι διπλή: η τάξη και η ασφάλεια και η εφαρμογή των μέτρων και πως είναι ευθύνη όλων μας «να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους».

Κάλεσε τους πολίτες να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί να το πράξουν.

 

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.