Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Το τελευταίο τηλεφώνημα και τι «πρόδωσε» για τους απαγωγείς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελληνικά μιλούσαν οι δράστες που απήγαγαν τον επιχειρηματία το βράδυ της Τρίτης (28.12.2021) ενώ επέστρεφε από μία ταβέρνα στο σπίτι του, στο Ντράφι.

Τη στιγμή που “χτύπησαν” οι απαγωγείς, ο 40χρονος μιλούσε στο τηλέφωνο με φιλικό του πρόσωπο από το εξωτερικό, μία γυναίκα, με την οποία μιλούσε όσο ήταν στην ταβέρνα και στη συνέχεια που έφυγε.

Η κλήση, διάρκειας 22 λεπτών, ολοκληρώθηκε στις 00.02 και στα τελευταία δευτερόλεπτα ακούγονται οι απαγωγείς του επιχειρηματία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 40χρονος ήταν ήρεμος και χαλαρός και από τη συμπεριφορά του έδειχνε πως προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο, πιθανώς για να ενημερωθεί η αστυνομία, όταν του επιτέθηκαν.

Ένας από τους απαγωγείς, όταν διαπίστωσε πως υπήρχε κινητό τηλέφωνο, το άρπαξε και το έκλεισε, χωρίς όμως να το απενεργοποιήσει. Στο μεταξύ, η γυναίκα έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία.

Η επικοινωνία με τον αδερφό του
Λίγες ώρες μετά την απαγωγή, οι δράστες επικοινώνησαν με τον αδερφό του θύματος, μέσω μηνυμάτων στο κινητό, ζητώντας λύτρα ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ. Επίσης, του έστειλαν μία φωτογραφία του 40χρονου, ο οποίος ήταν με τα χέρια δεμένα πίσω στην πλάτη. Σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA στέλεχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χρειάζεται υπομονή και η υπόθεση ίσως έχει μέλλον και κρατήσει για μέρες. Το ιδιο στέλεχος τόνισε ότι πρέπει να γίνει λεπτή διαπραγμάτευση, καθώς μπορεί να έχουμε απρόοπτο ανά πάσα στιγμή, και προέχει η ασφάλεια του απαχθέντα.

 

πηγή

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.