«Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη» στο Περί Σκιών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο καραγκιοζοθέατρο Περί Σκιών (Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος, Πάτρα) και ο Καραγκιόζης του Χρήστου Πατρινού φοράει τα εορταστικά του λίγο πριν αποχαιρετίσει το 2021.

 

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και μόνο για τρείς παραστάσεις θα παρουσιαστεί η ζεστή παράσταση στο πνεύμα των ημερών «Τα ονειρεμένα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη».

Ο Καραγκιόζης ονειρεύεται και μεταμορφώνεται στον πλέον αγαπημένο ήρωα των παιδιών, σε Άη Βασίλης. Με την κόκκινη στολή πάνω στο έλκηθρο, τον σάκο με τα δώρα που θα τα μοιράσει απλόχερα μαζί με τα γλυκά και τις ευχές στα παιδιά όλου του κόσμου, ο πρωταγωνιστής του θεάτρου σκιών θα μας καταπλήξει ευχάριστα. Μια παράσταση με πολλά μηνύματα, με τα ξωτικά των Χριστουγέννων, τα σκανταλιάρικα καλικαντζαράκια και με τους ήρωες του Θεάτρου Σκιών να χαρίζουν γέλιο, αγάπη, χαρά και αισιοδοξία για το νέο χρόνο.  Η συνέχεια επί της σκηνής στο Περί Σκιών.

 

Τρεις παραστάσεις 

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 5:30 μ.μ.

Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. και στις 5:30 μ.μ.

Τηλ. Κρατήσεων θέσεων: 6947938358

Περί Σκιών:  Νόρμαν 20, Αγ. Διονύσιος. Πάτρα

Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος 6 €  (κλήρωση φιγούρες)

 

Για την ασφαλή διεξαγωγή της παράστασης οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο Περί Σκιών με το σχετικό πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και την επίδειξη ταυτότητα κατόχου.

Οι ενήλικοι θεατές από 4 έως 17 ετών θα προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.