Σταρόβας για Παναγιωτόπουλο: «Τον γνωρίζω 30 χρόνια, σαν ψέματα μου φαίνεται»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκαρισμένος με τις αποκαλύψεις δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Οι δύο άνδρες γνωρίζονται πάνω από 30 χρόνια και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές.

Ο κ.  Σταρόβας, μιλώντας στην εκπομπή «Όλα γκουντ» δήλωσε: «Σαν ψέματα μου φαίνεται. Κοίταζα τα πλάνα και νόμιζα ότι ήταν κάποιος άλλος που δεν γνωρίζω. Κοίτα το χρονικό είναι ότι και εγώ το πληροφορήθηκα λίγο πριν την εκπομπή τη Δευτέρα. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν η έκπληξη, ότι τώρα δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα ας πούμε. Μετά μετατράπηκε σε σοκ, όταν είδα και την εκπομπή που ο Στάθης επικοινώνησε με τον Αντώνη και του είπε ότι όντως έγινε κάτι τέτοιο. Μετά θυμός, οργή… Δεν είναι εύκολο όταν γνωρίζεις έναν άνθρωπο για 30 χρόνια και καταλαβαίνεις ότι έχει μια δεύτερη ζωή, την οποία επιμελώς κρύβει από τους πάντες. Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία, ισχύει. Σε κάτι τέτοια περιστατικά αποδεικνύεται αυτό. Σε λίγο δεν θα έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον εαυτό σου.

Προσπάθησα να επικοινωνήσω στην αρχή, τώρα που αποδείχτηκε δεν θέλω. Μίλησα πολύ λίγο με τον Αντώνη Κανάκη. Τι γίνεται ρε φίλε;

Δεν γνώριζα ότι παντρεύτηκε. Επειδή έχει γίνει πολύς ντόρος για αυτή την ιστορία αν γνώριζε κάποιος και τι γνώριζε. Καταρχήν δεν είναι αυτό το σημαντικότερο. Αυτή η gossip αναπαραγωγή. Δεν είναι αυτό σε πρώτη μοίρα.

Μπορεί κάποιος να βάλει το χέρι του στη φωτιά ότι ξέρει τα πάντα για το στενό του περιβάλλον; Εμείς οι ίδιοι λέμε τα πάντα; Είναι ανθρώπινο να κρατάς κάποια πράγματα για σένα. Από την άλλη τέτοια extreme και ακραία πράγματα, προσωπικά και σκοτεινά δεν τα μοιράζεται κανείς με τον καθένα. Γιατί φοβάται ότι θα αντιδράσει. Είναι η μόνη φορά που ταυτίστηκα με τον Κανάκη. Δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις ούτε είμαστε κολλητοί. Ο Στάθης ήξερε ότι θα αντιδρούσαμε κάπως, αυτός είναι ο λόγος που δεν ξέραμε τίποτα. Είχε μια δεύτερη ζωή, ήταν ένας άνθρωπος κρυψίνους που τα κρατούσε για τον εαυτό του».

 

 

πηγή real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.