Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άγγελο Μπράτη: «Εγινε αντιπαθής με αυτή τη δήλωση»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όταν ο Άγγελος Μπράτης ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του GNTM απάντησε ότι δεν τον νοιάζουν αφ’ενός οι μετρήσεις και αφ’ετέρου ότι δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει ρούχα από τα καλάθια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις σε μεγάλη μερίδα του πληθυσμού που έχει πληγεί από την οικονομική κρίση και δεν έχει χρήματα για αγορές ακριβών ρούχων. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν τη συγκεκριμένη δήλωση ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή «Happy Day».

«Δε σε νοιάζουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά χάρη σε αυτά και τη δημοφιλία ενός τόσου αγαπημένου πρότζεκτ κατάφερες και εσύ να εξελιχθείς. Όπως ήσουν στο άρμα της καλής τηλεθέασης και εξελίχθηκες με αυτό το πρότζεκτ θα έπρεπε κάπως να σε νοιάζει και να λες «τι έγινε και φέτος δεν πήγαμε καλά;” Είναι αυτό που θες να δείξεις ότι δε σε νοιάζει αλλά… Εγώ πιστεύω ότι χωρίς λόγο, ένας άνθρωπος που είχε πολύ χαμηλό προφίλ, που τον κυνηγάμε για συνεντεύξεις χωρίς λόγο τώρα στο τελείωμα του show που δεν έχει και τίποτα να προσφέρει, έγινε αντιπαθής σε μια μερίδα του κοινού ενώ είναι τόσο ταλαντούχος άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.