Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Θα είμαι στο δικαστήριο του Πέτρου Φιλιππίδη κάθε μέρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης από τις 28 Ιουλίου κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού. Η δίκη του έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2022.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Φεβρουάριο, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Λένα Δροσάκη τον κατήγγειλαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες από άλλες ηθοποιούς.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο δικαστήριο κάθε μέρα.

«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας και κυρίως για όλα τα κορίτσια που έχουν όλες αυτές τις άσχημες εμπειρίες, αλλά και για εμάς που οφείλουμε και θα είμαστε εκεί να τις στηρίξουμε. Φυσικά και θα είμαι εκεί, κάθε μέρα. Το οφείλω στον εαυτό μου πρώτα και μετά σε όλες αυτές τις ψυχές που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν για την εμπειρία τους και σε όλα αυτά τα κορίτσια που ακόμα δεν το έχουν βρει.
Η τιμωρία είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, εγώ δεν είμαι τιμωρός. Εγώ βρήκα τη δύναμη να μιλήσω για κάποια πράγματα που μου συνέβησαν και που γνώριζα. Από εδώ και πέρα θέλω να είναι ένα έναυσμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί, να βρουν τη δύναμη μέσα τους και να κάνουν αυτή την κίνηση», είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.