Νίνα Λοτσάρη: Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

“Τελεία” έβαλε η Νίνα Λοτσάρη σε αυτό το κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής.

Με αφορμή την παράσταση στο θέατρο Βέμπο, στην οποία και πρωταγωνιστεί, η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η γοητευτική ηθοποιός, ωστόσο, αντέδρασε και δεν θέλησε να απαντήσει για το διαζύγιο και το πρώην σύζυγό της.

Εκεί που είσαι στη μεγάλη άνοδό σου, αποφασίζεις να κάνεις οικογένεια. Δούλευες ατελείωτα και ήσουν και έγκυος. Πώς το βίωσες όλο αυτό;

Υπέροχα. Φανταστικά. Το εύχομαι, να ξέρεις, σε όλες τις εγκυμονούσες αυτό.

Δεν φοβήθηκες μήπως ένα παιδί γίνει τροχοπέδη στην καριέρα σου;

Όχι. Είμαι ένα ατρόμητο Λιοντάρι, πεισματάρικο κι ότι βάλει σκοπό το κάνει. Από τη στιγμή που πήρα απόφαση να κάνω καριέρα και οικογένεια μαζί, δεν φοβήθηκα ούτε για μια στιγμή. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Δεν ήμουν μια καλλιτέχνης που κοίταζε μόνο τη ματαιοδοξία της. Ήθελα οικογένεια. Από μικρό παιδί το έλεγα.

Αν και τόσο συνειδητοποιημένη, γιατί ο γάμος σου κράτησε μόνο έξι χρόνια;

Ήμασταν 10 χρόνια μαζί. Δεν θέλω να μιλήσω για τον πρώην σύζυγό μου. Έχουμε μαζί δύο κόρες και εννοείται ότι πρέπει να διατηρούμε πολιτισμένες σχέσεις. Τελεία και παύλα. Όταν το σύμπαν ολοκληρώνει κάποιες καταστάσεις, φαίνονται. Σου λέει… μέχρι εδώ γιατί έχω λόγο. Το σύμπαν ξέρει, αλλά αφού έχει αποφασίσει γι’ αυτά τα δύο παιδιά να γίνουν σε αυτό το γάμο, όλα καλά.

https://www.newsit.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.