Φίλιππος Σοφιανός: “Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά στον χώρο”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Φίλιππος Σοφιανός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN και σχολίασε, μεταξύ άλλων, τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό από τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε: “Στον καλλιτεχνικό χώρο έχουν έρθει τα πάνω κάτω, έχει γίνει κοσμογονία”.

Ακόμη, συζητώντας για την περίπτωση του δημοσιογράφου που δημοσίευσε τις πολύ προσωπικές του στιγμές στο διαδίκτυο, ανέφερε ότι “Είναι πολύ γελοίο, πολύ φτηνό, μίζερο, άθλιο και σιχαμένο” και πρόσθεσε “Ζούμε σε μια εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από βαθιά αναξιοκρατία. Οι άνθρωποι που καταλαμβάνουν τα πόστα και προβάλλονται και προάγονται από το σύστημα δεν είναι κατ’ ανάγκη και οι καλύτεροι. Έχει μαζευτεί πολύ σαπίλα και βρωμιά”.

Στην ερώτηση για το αν έχει κακοποιηθεί ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο στον εργασιακό του χώρο, ο Φίλιππος Σοφιανός είπε ότι “Έχω δουλέψει με δύσκολους σκηνοθέτες, οι οποίοι έχουν βρίσει, έχουν πετάξει ποτήρια, αλλά θεωρούμε ότι αυτό είναι μέσα στη δουλειά. Κι εγώ μπορώ να βρίσω και να πετάξω ένα ποτήρι, όχι σε κάποιον άνθρωπο, σε έναν τοίχο”, διευκρίνισε.

https://www.enikos.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.