Η επικοινωνία του Κανάκη με την κοπέλα που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Μας συγκλόνισε η σεμνότητά της»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε ότι χθες μετά το τέλος της εκπομπής, επικοινώνησε με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που τον κατήγγειλε για revenge porn.

Oπαρουσιαστής σχολίασε το γεγονός πως η κοπέλα τους ζήτησε «συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουν έρθει» τονίζοντας τη σπανιότητά της ως άνθρωπος.

Αναλυτικά στην δημοσίευσή του ο Αντώνης Κανάκης έγραψε:

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.

Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. 

Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά. 

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.